Om oss

INKPRO er en norskregistrert avdeling av et dansk firma, og følger norsk lovgivning og betaler norsk mva, skatter og avgifter. Vi beskjeftiger til daglig ca 30 ansatte ved vårt kontor og lager.

 

INKPRO er godkjent av Trygg e-Handel, det betyr at du kan kjenne deg trygg og sikker når du handler fra oss. Trygg e-Handels formål er å beskytte deg som forbruker – kun stabile og seriøse nettbutikker kan bli godkjent til å benytte Trygg e-Handel merket. Du kan lese mer om Trygg e-Handel og dine rettigheter som forbruker på www.tryggehandel.no.

 

INKPRO har som målsetning alltid å tilby lave priser på tonerkassetter, blekkpatroner og andre forbruksvarer til skrivere, scannere, faxer og kopimaskiner. Klikk her for å se alle produktene våre.

 

Firmaet ble grunnlagt i 2006 og har vokst jevnt siden det. Vi selger både til private, firmaer og offentlige institusjoner. Mere enn 365.000 kunder har siden starten valgt å bruke INKPRO som deres leverandør av skriverpatroner, forbruksvarer og IT-utstyr. Siden 2017 har INKPRO også solgt toner og blekk på det svenske markedet.

 

Vi ønsker deg hjertelig velkommen som kunde hos oss!