Spørsmål om levering

Spørsmål om levering

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene omkring levering. Dersom du ikke finner svaret på spørsmålet ditt, er du selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss.

Med vennlig hilsen
Kundeservice
Inkpro


Spørsmål: Hvor raskt kan dere levere?

Svar: Ordre mottatt innen klokken 15.00 sendes samme dag, så sant varen er på lager.


Spørsmål: Hvor mye koster leveringen?

Privat:

  • Pakke i postkassen: kr. 40,- (Brev som leveres i postkassen din).
  • Hentes på Posten: kr. 76,- (Pakken leveres til et utleveringssted etter ditt valg. OBS! Ved plassmangel i pakkeboks leveres pakken i nærmeste Post i butikk eller Postkontor).
  • Hjemlevering: kr. 171,- (Levering til døren hver ukedag, mellom 17 og 21).

Bedrift:

  • Bedriftspakke: kr. 70,- (Varene leveres direkte til firmaadressen).

 

De oppgitte leveringsprisene gjelder uansett vekt.*


Spørsmål: Hvilket fraktfirma bruker dere?

Svar: Alle ordrer blir sendt med Posten og du kan forvente levering 1-5 hverdager etter bestilling.


Spørsmål: Pakken min var beskadiget når jeg mottok den. Hva gjør jeg?

Svar: Mottar du en pakke som har synlige tegn på skade under transport, oppfordrer vi deg til at du mottar pakken med forbehold, eller alternativt åpner pakken mens fraktfirmaets personale ser på. Hvis innholdet er beskadiget kan det opprettes en erstatningssak med det aktuelle fraktfirmaet. Dette kan også være en fordel for deg i forhold til å bevise at skaden er skjedd under transporten. Fraktfirmaet kan evt. være behjelpelig med å opprette erstatningssaken. Oppretter du en erstatningssak, må du veldig gjerne gi oss beskjed samtidig. Velger du å motta pakken med forbehold, bør du gjøre innsigelser mot pakkens tilstand før du ikke kvitterer for mottakelsen. 

Du kan også velge å nekte å motta en beskadiget pakke. Den vil så komme i retur til oss til kreditering. Er skaden ikke synlig ved mottagelsen, har du stadig mulighet for å opprette en erstatningssak. Men vi oppfordrer deg til å ta kontakt med fraktfirmaet hurtigst mulig.